Over de praktijk

Huisartsenpraktijk Glux wordt sinds 2002 geleid door G.L. van Veldhuizen.

Na bijna dertig jaar in de ‘tussenwoning’ aan de Erasmussingel bleek deze aan de krappe kant te zijn en is de praktijk in 2017 met de nieuwe naam Glux Huisartsen verhuisd naar het Gezondheidscentrum Rijkerswoerd te Arnhem.

In de praktijk zijn 5 huisartsen werkzaam, waarvan 1 praktijkhouder, 1 HIDHA (Huisarts In Dienst van HuisArts) en 3 waarnemend huisartsen. Daarnaast zijn er binnen Glux Huisartsen 3 assistentes en 3 waarnemend assistentes, 3 praktijkondersteuners, 2 verpleegkundig specialisten en 1 praktijkmanager werkzaam.

Bij het maken van een afspraak kunt u uw voorkeur voor een huisarts aangeven. Hiermee wordt, indien mogelijk, rekening gehouden. Heeft u een vervolgafspraak voor een bepaalde klacht; maak dan de afspraak bij de huisarts die u eerder voor deze klacht heeft behandeld.

De assistente zal vragen naar de reden van uw komst. Op deze manier kan ze inschatten hoe urgent uw vraag is en hoeveel tijd ze moet reserveren. Ze is daartoe opgeleid en doet dat om zo goed mogelijk een inschatting te maken van de aard en spoedeisendheid van eventuele klachten. De assistente is (net als de huisarts) verplicht om vertrouwelijk met uw informatie om te gaan.