Taken praktijkondersteuner

In onze praktijk zijn ook praktijkondersteuners (POH) werkzaam:

Gea van den Berg, praktijkondersteuner Diabetes en CVRM
Zij begeleidt mensen met een chronische ziekte zoals Diabetes Mellitus (suikerziekte) en mensen met een hypertensie, verhoogd cholesterol en hart/vaatziekten. Zij doet de periodieke controles en geeft begeleiding en advies. Ook wordt er advies gegeven over Stoppen met Roken.

Jet Driessen en Lydia van den Ham, praktijkondersteuners GGZ 
In onze praktijk zijn twee praktijkondersteuners Geestelijke Gezondheid werkzaam. Zij ondersteunen de huisarts bij de zorg voor patiënten met psychische, psycho-somatische en psychosociale klachten. Dat kunnen spanningen, stress, somberheid of angstklachten zijn, maar ook problemen met opvoeding, relaties, werk of rouw.

Een behandeling bij de POH GGZ valt onder de huisartsenzorg en wordt volledig vergoed vanuit de basisverzekering. Het valt ook niet ten laste van uw eigen risico. De gesprekken vinden plaats in de huisartsenpraktijk.

Alisha Wieland en Chrissy Besselink, verpleegkundig specialisten Ouderenzorg
Wij hebben in onze praktijk een verpleegkundig specialist ouderenzorg die voor de huisartsen de complexe zorgvragen op medisch en verpleegkundig gebied in beeld brengt voor de kwetsbare ouderen en deze zorg gaat organiseren.